Banii si Biblia

Vreau sa incep cu inceputul. De ce am pus acest titlu acestui mesaj.

In urma cu un an aproximativ, am fost invitat la o conferinta sa vorbesc despre libertate in Cristos, dar in domeniul financiar. Un lucru destul de putin discutat in comunitatile noastre, ca, cumva, cumva, acest subiect “nu e de interes”.

Surprinzator, am inregistrat acea sesiune de la conferinta si am pus-o pe youtube. Spre surprinderea mea, este cel mai cautat video cu cele mai multe vizualizari de pe canalul meu de youtube.

La ce conculzie am ajuns eu?

Oricat de “smeriti” vrem sa parem, si sa spunem: “banii nu conteaza” si alte afirmatii de genul acesta, pentru mine s-a dovedit ca exista un nivel de interes foarte mare pentru acest domeniu si e si normal, ca nu prea se aduce invatatura despre el.

Asa ca, am studiat acest domeniu in intreaga Scriptura, ca sa vad ce este de fapt cu domeniul financiar si ce spune Dumnezeu despre bani.

Am citit alte cateva zeci de carti si am ascultat cateva sute de ore de carti audio si cursuri pe domeniul acesta, atat de la oameni credinciosi, dar si de la necredinciosi.

In urma acestui studiu, mi-am zis “nu am cum sa tin toate adevarurile astea doar pentru mine”. Adica mi-au schimbat complet modul in care tratez banii si viata…. Daca le-as tine doar pentru mine, mi s-ar parea ca ii fur pe cei dragi si pe oamenii din jurul meu de niste binecuvantari.

Povestea mea si banii

Daca nu mi-ai auzit povestea personala, vreau doar sa-ti spun pe scurt care a fost relatia mea si banii. Am crescut fara ei…. si am inceput sa lucrez pentru prima data la varsta de 14 ani, ca sa-mi pot cumpara haine de firma, ca sa fiu in rand cu ceilalti colegi de liceu.

Am mers la facultate si in primul an, am ales sa-L urmez pe Dumnezeu. Toata viata mea s-a schimbat, din punct de vedere moral, relational, dar nu si pe plan financiar.

Din contra, chiar daca locuiam cu mama mea si nu plateam cheltuieli si nu ma mai drogram si nu mai fumam si toate celelalte lucruri, cu toate astea, tot ramaneam fara bani pana la sfarsitul lunii.

Chiar am facut un “legamant” si i-am cerut lui Dumnezeu sa nu-mi dea bani, ca sa nu ma mandresc.

Prin harul lui Dumnezeu, la un moment dat, am constientizat ca sunt intr-un loc in care, am nevoie de schimbare majora la nivelul mintii cu privire la domeniul financiar. Si asa a inceput acest proces de transformare mintala, iar apoi de schimbare la nivel de rezultate.

Daca am inceput acest proces cu 2200 RON venit, impreuna cu Lore, sotia mea. Astazi, dupa trei ani, doar cheltuielile noastre de la firmele pe care le detinem depasesc cateva mii de euro.

Iti spun asta, ca sa intelegi ca, inainte ne chinuiam sa supravietuim, iar acum, avem mai mult decat nevoile noastre elementare si putem sa fim o binecuvantare pentru altii si putem sustine intaintarea Imparatiei lui Dumnezeu.

Asa a aparut acest program.

Este un curs de aproximativ 30 de h de continut, mai exact 28 de h. In care lucram pe mentalitatea ta legata de bani si privim lucrurile din perspectiva teologica, psihologica, filozofica, dar si bineinteles practica.

Este pentru tine acest curs daca:

 • Nu mai vrei sa traiesti la acelasi nivel financiar de pana acum
 • Vrei sa intelegi banii
 • Iti doresti sa-ti controlezi banii si sa nu invers
 • Nu sti unde se duc banii tai luna de luna
 • Ramai cu luna pana la sfarsitul banilor, nu cu bani pana la sfarsitul lunii
 • Vrei sa intelegi principiile de administrare biblica
 • Iti doresti sa un studiu aprofundat despre bani
 • Vrei sa ai mai multi bani, dar nu sti cum sa faci asta

Nu este pentru tine cursul daca:

 • Consideri ca esti foarte bine financiar si nu mai ai nimic de invatat
 • Intelegi principiile de gestiune financiara si le aplici
 • Ai control asupra banilor si nu invers
 • Nu-ti doresti sa faci nici o schimbare
 • Nu esti interesat de bunastearea ta financiara
 • Nu ai disponibilitatea sa inveti si sa aplici ceea ce ai invatat

Poate te gandesti

Am mai incercat alte cursrui si am citit si carti in domeniu, dar nu s-a intamplat nimic diferit. De ce ar putea sa fie diferit acest program?

In primul rand, acest program are o abordare completa. Adica, abordeaza lucrurile din perspectiva spirituala, psihica (intelectuala si emotionala), dar si practica.

Ca degeaba ti s-a promovat ideea ca, daca spui de suficiente ori “MERCEDES”, o sa cada din cer, ca nu o sa functioneze. Legea atractiei si alte mituri de genul acesta, sunt doar pentru oamenii care vor sa faca bani de pe spatele altora. Ei vand “metode de a face bani rapizi” pentru ca asta se vinde.

In acest curs, nu vindem gogosi! Nu iti spun cum sa devii milionar peste noapte. O sa ne uitam la imaginea completa despre bani si despre modul in care tu trebuie sa-ti schimbi mintea, iar asta o sa-ti schimbe comportamentul si o sa produca rezultatele dorite.

Plus ca, daca te inscri pana duminica, o sa ai o sedinta de coaching cu mine, in valoare de 195 ron. Iar in aceasta sedinta, o sa lucram pe convingerile limitative sau lucruri care te pot obstructiona sa inaintezi in acest domeniu. Am sa-ti ofer aceasta sesiune GRATUIT, doar sa ma asigur ca implementezi ceea ce inveti in acest curs si ca iti imbunatatesti calitatea vietii cu cel putin 1%. Am zis cel putin. Nu zic ca doar atat va fi.

Ce ai inclus in acest program?

Material video, pe care il poti vedea de oriunde, oricand, atat timp cat ai acces la internet. Materiale scrise: un e-book despre economisire si exercitii scrise despre convingeri si valori.

Asa ca, vreau sa te invit acum, sa intri in acest curs, cu acces pe viata. Il poti vedea de cate ori vrei, pana cand iti transformi mintea in totalitate.

Pentru ca onorez oamenii care se decid rapid, acest curs este la pretul de 189 RON pentru 3 zile. Adica, pana duminica seara. Dupa care, pretul acestui program va fi 389 RON.

Alternativa

In acelasi timp, exista varianta abonamentului lunar, care iti ofera posibilitatea sa urmaresti cursul oricand vrei. Mai jos, poti gasi mai multe detalii.

Garantie

Daca urmaresti cursul complet si aplici lucrurile din acest curs si imi spui ca nu produce nici o schimbare in viata ta, ba mai mult, ca nu te-a ajutat, atunci, iti returnez banii integral.

Banii si Biblia